Overslaan naar content

Even voorstellen

Zelfstroom is duurzaam en doet het anders. Wij geloven namelijk oprecht dat de energietransitie sneller kan. Wij geloven dat het eerlijker kan. Dat het makkelijker kan. Dat iedereen het kan! Wij doen er daarom alles aan om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf energie op te wekken. Als grootste verhuurder van zonnestroomsystemen in Nederland zijn we er trots op dat we de aarde stukje bij beetje verduurzamen. Zo geven we de aarde schoner door aan de volgende generaties.Werken bij Zelfstroom moet ook jou goed doen! Een win-win, dat is waar we samen continu voor gaan. Je kan alleen energie geven als je het ook krijgt van het werk en je collega’s. Daarom maken we samen het werken bij Zelfstroom nog leuker. Onze energy boosters, daar krijg je energie van!

Dagelijkse duurzame lunch en tussendoor ontspannen met een potje tafeltennissen of darten. Een fun-commissie die oplaadmomenten organiseert zoals: sportieve events, Green Colleges, maandelijkse borrels en het Zomerspektakel en Kerstival!

Samen maken we het verschil

Zelfstroom Academy

Bij Zelfstroom weten we heel goed wat we doen en waarom we het doen. Er is ook veel aandacht voor hoe we werken en blijven leren. Wij gaan als Zelfstromers voor samen leren, samen winnen. Elke dag valt er wat te leren en bij iedereen kan je je licht opsteken. Om ontwikkeling centraal te stellen en daad bij het woord te voegen hebben wij onze eigen Zelfstroom Academy. Al in de eerste week neem je deel aan de Academy want een goed begin is het halve werk. Je leert alles over zonnepanelen en we helpen je om de beste te worden in jouw vakgebied.

Al 5 jaar B Corp gecertificeerd

We zijn een B Corp, en daar zijn we trots op. Het mooiste bewijs dat we ons inzetten voor een betere wereld. Wij maken duurzame keuzes en helpen anderen hetzelfde te doen.

Onze kernwaarden

Collega's aan het woord

Geert | Operations

"Bij Zelfstroom inspireren we je graag om duurzaam te leven. Zelf doen we dat door zonnepanelen te verhuren en verkopen"

Camiel | Business Development

"Om te leren over zonnepanelen ging ik zelf het dak op"

Bahram | Vestigingsmanager Zaandam

“Zelfstroom is de beste werkgever die ik heb gehad”

Kopje koffie doen?

App of bel direct: +31 (0) 6 29 76 36 81