Overslaan naar content

Zelfstroom Academy

Binnen Zelfstroom staat jouw ontwikkeling centraal! Samen met jouw nieuwe collega’s en vaste buddy doorloop je ons vernieuwd inwerkprogramma. Zo leer je al aardig wat collega’s kennen, krijg je een goed beeld van hoe jouw werkdag eruitziet in de praktijk en doe je al de nodige kennis op over onze duurzame producten en diensten. Na het inwerkprogramma kun je lekker aan de slag en jezelf blijven uitdagen door trainingen, workshops en korte e-learning modules te volgen in onze vernieuwde Academy. Deze Zelfstroom Academy blijven we uitbreiden en vullen met relevante content. Dit kan gaan over vakinhoudelijke kennis maar ook bijvoorbeeld over wie ben jij, wat is jouw communicatiestijl, hoe manage je jouw tijd effectief en wat bedoelen we met klantgericht en veilig werken. We vinden het belangrijk dat jij zelf aan het roer staat van je eigen ontwikkeling. Jouw manager en collega’s zijn uiteraard daar om je hierbij te helpen.

Monteurs Academy

Bij Zelfstroom weten we heel goed wat we doen en waarom we het doen. Er is ook veel aandacht voor hoe we werken en blijven leren. Wij gaan als Zelfstromers voor samen leren, samen winnen. Elke dag valt er wat te leren en bij iedereen kan je je licht opsteken. Om ontwikkeling centraal te stellen en daad bij het woord te voegen hebben wij onze eigen Zelfstroom Academy. Al in de eerste week neem je deel aan de Academy want een goed begin is het halve werk. Je leert alles over zonnepanelen en we helpen je om de beste te worden in jouw vakgebied. Dat noemen wij een win-win!

Collega's aan het woord

Geert | Operations

"Bij Zelfstroom inspireren we je graag om duurzaam te leven. Zelf doen we dat door zonnepanelen te verhuren en verkopen"

Camiel | Business Development

"Om te leren over zonnepanelen ging ik zelf het dak op"

Bahram | Vestigingsmanager Zaandam

“Zelfstroom is de beste werkgever die ik heb gehad”