Overslaan naar content

“Zelfstroom is de beste werkgever die ik heb gehad”

Bijna 5 jaar geleden solliciteerde Bahram Foladgar bij Zelfstroom. Helaas kwam die functie te vervallen. Maar de goede indruk die Bahram had achtergelaten, bleef. Twee jaar laten belde Zelfstroom hem op met de vraag of hij interesse had in de functie van assistent-vestigingsmanager in Zaandam. Bahram nam de uitdaging aan. Inmiddels is hij doorgegroeid tot vestigingsmanager. Hij vertelt zijn verhaal.

“Jaren geleden werkte ik bij een groot oliebedrijf. Omdat ik in mijn persoonlijke leven veel waarde hecht aan duurzaamheid, maakte ik bewust de overstap naar de zonnepanelenbranche. Hier gaf ik onder andere als hoofdmonteur leiding aan monteurs die de installaties maakten. Zelf ging ik ook regelmatig het dak op. Ik vond het werk leuk, maar merkte na een tijdje toch dat ik uitdaging miste.”

Meer afwisseling

Het telefoontje van Zelfstroom kwam precies op het juiste moment. Bahram: “Ik was al om me heen aan het kijken naar een functie met meer afwisseling. Toen ik de baan als assistent-vestigingsmanager aangeboden kreeg, was dat precies wat ik zocht. In november 2022 ging ik van start bij Zelfstroom. Dat beviel meteen goed: ik had genoeg uitdaging en werkte samen met leuke collega’s.”

Na iets meer dan een jaar kwam de functie van vestigingsmanager vrij. Voor Bahram voelde het als een natuurlijke stap om die rol over te nemen. Hij vertelt: “Ik had het goed naar mijn zin en keek ernaar uit om door te groeien. De overstap is soepel gegaan en mijn nieuwe functie bevalt me goed. Ik heb veel nieuwe verantwoordelijkheden, maar daar was ik ook naar op zoek. Ik ben blij dat Zelfstroom me deze kans gaf.”

Fijne werkgever

In zijn nieuwe functie wil Bahram dezelfde stijl hanteren als die hij waardeert aan Zelfstroom. Hij vervolgt: “Zelfstroom is een hele fijne werkgever. Ze denken mee, geven ruimte om jezelf te ontwikkelen en hebben voor iedereen persoonlijke aandacht. Ook is er geen sprake van hiërarchie. Dat vind ik heel prettig. Die goede sfeer wil ik ook in mijn vestiging creëren, door mensen echt te leren kennen en hen één-op-één te begeleiden in hun ontwikkeling.”

Het feit dat Zelfstroom een B-corp is, is voor Bahram een fijne bijkomstigheid. Hij vertelt: “Ik ben thuis veel bezig met verduurzaming. Zo heb ik een tijdje geleden mijn huis geïsoleerd, staat de verwarming alleen aan als het nodig is en douche ik kort. Ook scheid ik het afval, soms tot aan het irritante toe volgens mijn partner. Maar ik vind dat belangrijk. Op de vestiging doen we het ook: al het materiaal dat terugkomt scheiden we in het magazijn. Ik vind het fijn dat mijn werkgever hier hetzelfde over denkt als ik.”

Leerzaam en leuk

Als vestigingsmanager wil Bahram veiligheid en kwaliteit nog meer aandacht geven in het team. Hij spreekt zijn ambities uit: “Veilig werken staat bij mij op één. Daarnaast wil ik lat hoog leggen als het gaat om kwaliteit van de installaties. Naast cursussen en presentaties, organiseren we ook trainingsdagen om monteurs alert te houden. Binnenkort gaan we de strijd met elkaar aan met wedstrijden steigerbouwen en dakdoorvoer branden. Zo combineren we iets leerzaams met iets leuks.”

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Check hier alle vacatures!

Kopje koffie doen?

App of bel direct: +31 (0) 6 29 76 36 81