Overslaan naar content

Open Sollicitatie | Montage

  • Papendrecht, Zuid-Holland
  • Assen, Drenthe
  • Zaandam, Noord-Holland
+2 meer

Functieomschrijving

Denk jij dat Zelfstroom jouw energie wel kan gebruiken, maar staat jouw droombaan er niet bij?

Zelfstroom is duurzaam en doet het anders. Wij geloven namelijk oprecht dat de energietransitie sneller kan. Wij geloven dat het eerlijker kan. Dat het makkelijker kan. Dat iedereen het kan! Als grootste verhuurder van zonnestroomsystemen in Nederland zijn we er trots op dat we de aarde stukje bij beetje verduurzamen. Zo geven we de aarde schoner door aan de volgende generaties.

Onze monteurs weten als geen ander hoe ze goed vakwerk moet leveren. Ze monteren de onderconstructie op het dak, plaatsen de panelen, installeren de omvormers en zorgen voor de elektrotechnische afwerking (aanleggen van bekabeling, vervangen of uitbreiden van de meterkast). Dit doen ze natuurlijk niet alleen ze werken altijd in een team, bestaande uit een hoofdmonteur, 1e monteur en leerling monteur. De werkzaamheden vinden plaats vanuit een van onze montage vestigingen in Zaandam, Papendrecht, Lelystad en Assen, zo hoeven onze monteurs niet heel het land door te crossen en werken ze lekker dicht bij huis.


Vereisten

Denk je dat je met jouw kennis en ervaring in welke vorm dan ook kan bijdragen aan onze missie? Open sollicitaties zijn welkom. Als we denken dat er mogelijk een match is tussen jou en een (aankomende) vacature, nemen we contact met je op.

  • Papendrecht, Zuid-Holland, Nederland
  • Assen, Drenthe, Nederland
  • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
+2 meer

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

De stappen naar jouw nieuwe baan

Je solliciteert...

...Binnen 2 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op voor een paar korte vragen; hierna maken we graag verder uitgebreid kennis met je.

Kennismaking

In een (online) kennismakingsgesprek met onze recruiter leren we jou, je motivatie en je ambitie heel graag kennen én vertellen we jou graag alles over Zelfstroom.

Verder kennismaken

Na een positieve kennismaking stellen we je graag voor aan de manager en een van de collega's uit het team.

Aanbod

We zien je graag als nieuwe collega starten binnen het team. Je krijgt daarom van ons een aanbod.

Welkom bij Zelfstroom!

Alles getekend? Klaar om te beginnen? Je carriere bij Zelfstroom kan beginnen!

Vragen over de vacature? Neem contact op met onze recruiter Vivian

Bel direct: +31 (0) 6 29 76 36 81

recruiter-jaila