Overslaan naar content

Open Sollicitatie

  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Functieomschrijving

Denk jij dat Zelfstroom jouw energie wel kan gebruiken, maar staat jouw droombaan er niet bij?

Zelfstroom is duurzaam en doet het anders. Wij geloven namelijk oprecht dat de energietransitie sneller kan. Wij geloven dat het eerlijker kan. Dat het makkelijker kan. Dat iedereen het kan! Als grootste verhuurder van zonnestroomsystemen in Nederland zijn we er trots op dat we de aarde stukje bij beetje verduurzamen. Zo geven we de aarde schoner door aan de volgende generaties.

Of het nou bij sales, customer support, planning & operations of finance is: alle neuzen dezelfde kant op en dat schakelt snel. Altijd is de teamspirit voelbaar binnen Zelfstroom met hier en daar een gezonde competitie, vooral bij de pingpong tafel. Samen leren, samen winnen vertaalt zich in gezamenlijke doelen waar jouw inbreng echt het verschil maakt.


Vereisten

Denk je dat je met jouw kennis en ervaring in welke vorm dan ook kan bijdragen aan onze missie? Open sollicitaties zijn welkom. Als we denken dat er mogelijk een match is tussen jou en een (aankomende) vacature, nemen we contact met je op.

  • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

De stappen naar jouw nieuwe baan

Je solliciteert...

...Binnen 2 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op voor een paar korte vragen; hierna maken we graag verder uitgebreid kennis met je.

Kennismaking

In een (online) kennismakingsgesprek met onze recruiter leren we jou, je motivatie en je ambitie heel graag kennen én vertellen we jou graag alles over Zelfstroom.

Verder kennismaken

Na een positieve kennismaking stellen we je graag voor aan de manager en een van de collega's uit het team.

Aanbod

We zien je graag als nieuwe collega starten binnen het team. Je krijgt daarom van ons een aanbod.

Welkom bij Zelfstroom!

Alles getekend? Klaar om te beginnen? Je carriere bij Zelfstroom kan beginnen!

Vragen over de vacature? Mail naar; solliciteren@zelfstroom.nl

recruiter-jaila