Overslaan naar content

E-mail marketeer

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
€ 3.500 - € 3.900 per maandMarketing

Functieomschrijving

E-mail marketeer (32-40uur) 

Als grootste verhuurder van zonnestroomsystemen in Nederland zijn we er trots op dat we de aarde stukje bij beetje verduurzamen. Help jij ook mee?


Jij bent...
...een ervaren en energieke marketeer die met zijn of haar eigen expertise graag deel uitmaakt van een marketingteam vol gedreven professionals. Je hebt successen geboekt met e-mail marketing. Als e-mail & content marketeer heb je een belangrijke rol in onze missie om Nederland zo snel mogelijk te verduurzamen. Voor iedereen is de reis naar een duurzamer leven anders. Jij zorgt ervoor dat ons verhaal zo goed mogelijk, op het juiste moment en op de juiste manier de mensen bereikt die geïnteresseerd zijn in verduurzamen. Daarnaast heb je;

 • Een Hbo-diploma Communicatie of een gerelateerd vakgebied;
 • 2-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Ervaring met Deploy Teq;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • De kennis hoe je een boodschap simpel en sympathiek kan overbrengen.


Jouw functie als e-mail marketeer:

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwe, en updaten van bestaande content op onze website en in onze e-mail flows en e-mail nieuwsbrieven. Je bent op de hoogte van de belangrijke thema's in de energiemarkt en weet als geen ander hoe je hierop inspeelt door de juiste content te genereren. Dit doe je met als doel nieuwe leads te genereren of om onze klanten van de juiste informatie te voorzien of nieuwe producten aan te bieden. Je werkt proactief en nauwkeurig. Je bent als ervaren e-mail marketeer zelf in staat om campagnes in te richten, de KPI's te meten en te verbeteren. Daarnaast lever je een bijdrage aan verzoeken voor offline contentcreatie en denk je samen met het team over ondersteunende content in beeld, fotografie en film.

Vereisten

Hoe maken we jou blij?
Uiteraard werk je met gezellige en energieke collega’s met liefde voor hun vak! Je krijgt bij Zelfstroom een reiskostenvergoeding of NS Business Card, een telefoonvergoeding, laptop van de zaak, korting op je fitness abonnement en de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen.
Je werkt 32 tot 40 uur per week. Ook krijg je;

 • Een startsalaris tussen € 3.500,- en € 3.900,- bruto op basis van 40 uur;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Flexibiliteit door hybride werken;
 • De kans om je eigen ideeën en initiatieven uit te voeren;
 • Genoeg oplaadmomenten zoals borrels en Green Colleges waarbij je maximaal geïnspireerd wordt.

Je werkt vanuit ons kantoor in Den Bosch, op slechts 2 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Of je nu met de trein vanuit Tilburg, Eindhoven, Utrecht of Oss komt, of met de bus vanuit Waalwijk of Veghel. Hier op kantoor word je omringt met collega’s die elkaar motiveren (en een potje tafeltennis spelen).

Zelfstroom streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen; je kan bij ons je unieke zelf zijn! Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand functieprofiel van harte uit om te solliciteren.

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 - € 3.900 per maand
Marketing

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

De stappen naar jouw nieuwe baan

Je solliciteert...

...Binnen 2 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op voor een paar korte vragen; hierna maken we graag verder uitgebreid kennis met je.

Kennismaking

In een (online) kennismakingsgesprek met onze recruiter leren we jou, je motivatie en je ambitie heel graag kennen én vertellen we jou graag alles over Zelfstroom.

Verder kennismaken

Na een positieve kennismaking stellen we je graag voor aan de manager en een van de collega's uit het team.

Aanbod

We zien je graag als nieuwe collega starten binnen het team. Je krijgt daarom van ons een aanbod.

Welkom bij Zelfstroom!

Alles getekend? Klaar om te beginnen? Je carriere bij Zelfstroom kan beginnen!

Vragen over de vacature? Neem contact op met onze recruiter Vivian

Bel direct: +31 (0) 6 29 76 36 81

recruiter-jaila