Overslaan naar content

Commercieel Business Analist

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
€ 3.500 - € 4.800 per maandInnovatie & Realisatie

Functieomschrijving

Commercieel Business Analist (32-40uur)

Klaar voor een volgende stap in je carrière? Wil jij werken binnen een dynamische markt met een duurzame impact én krijg jij energie van het optimaliseren van een organisatie?


Jij bent...
...een ervaren business analist met commerciële ervaring. Jij krijgt energie van het leveren van impactvolle analyses voor het bevorderen van de commerciële groei. Je werkt graag nauw samen met de verschillende teams van Zelfstroom, waaronder sales, finance en marketing & data en weet ook dat dit essentieel is om het verschil te maken. Zo zorg je voor de ondersteuning van data-gedreven besluitvorming en het behalen van doelstellingen. Daarnaast heb je;

 • Sterke analytische vaardigheden;
 • Het vermogen om complexe gegevens te interpreteren en om te zetten in bruikbare inzichten;
 • Een goede dosis overtuigingskracht die je in kan zetten bij verschillende belanghebbenden;
 • Een proactieve en resultaatgerichte mentaliteit;
 • Ervaring in een vergelijkbare rol en (B2C) omgeving.

Jouw functie als commercieel business analist:

Als ervaren business analist weet je als geen ander dat dit een uitdagende rol is! Je houdt je bezig met het analyseren van commerciële prestaties zoals markttrends en –ontwikkelingen, concurrentieanalyses, verkoopgegevens en winstgevendheid om kansen voor groei te identificeren. Je werkt proactief in de ondersteuning van de ontwikkeling van commerciële strategieën, het identificeren van nieuwe kansen en geeft een data gedreven advies aan het MT. Om inzicht te krijgen in de marktpositie, portfoliokansen en ons concurrentievoordeel te versterken voer je concurrentieanalyses uit. Daarnaast werk je aan de ontwikkeling van prognoses en business cases voor nieuwe initiatieven. Tot slot ben je betrokken bij het inzichtelijk maken van onze impact op het gebied van duurzaamheid en help je mee bij de werkzaamheden voor onze B Corp certificering.

Vereisten

Hoe maken we jou blij?
Uiteraard werk je met gezellige en energieke collega’s met liefde voor hun vak! Je krijgt bij Zelfstroom een reiskostenvergoeding of NS Business Card, een telefoonvergoeding, laptop van de zaak, korting op je fitness abonnement en de mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen. Je werkt 32 tot 40 uur per week. Ook krijg je:

 • Een startsalaris tussen € 3.500,- en € 4.800,- bruto op basis van 40 uur afhankelijk van ervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Flexibiliteit door hybride werken;
 • Een werkplek in een compacte organisatie met rechtstreekse invloed op de besluitvorming;
 • Genoeg oplaadmomenten zoals borrels en Green Colleges waarbij je maximaal geïnspireerd wordt.

Je werkt vanuit ons kantoor in Den Bosch, op slechts 2 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Of je nu met de trein vanuit Tilburg, Eindhoven, Utrecht of Oss komt, of met de bus vanuit Waalwijk of Veghel. Hier op kantoor word je omringt met collega’s die elkaar motiveren (en een potje tafeltennis spelen).

Zelfstroom streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen; je kan bij ons je unieke zelf zijn! Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand functieprofiel van harte uit om te solliciteren.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.500 - € 4.800 per maand
Innovatie & Realisatie

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

De stappen naar jouw nieuwe baan

Je solliciteert...

...Binnen 2 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op voor een paar korte vragen; hierna maken we graag verder uitgebreid kennis met je.

Kennismaking

In een (online) kennismakingsgesprek met onze recruiter leren we jou, je motivatie en je ambitie heel graag kennen én vertellen we jou graag alles over Zelfstroom.

Verder kennismaken

Na een positieve kennismaking stellen we je graag voor aan de manager en een van de collega's uit het team.

Aanbod

We zien je graag als nieuwe collega starten binnen het team. Je krijgt daarom van ons een aanbod.

Welkom bij Zelfstroom!

Alles getekend? Klaar om te beginnen? Je carriere bij Zelfstroom kan beginnen!

Vragen over de vacature? Neem contact op met onze recruiter Vivian

Bel direct: +31 (0) 6 29 76 36 81

recruiter-jaila