Overslaan naar content

Manager Marketing

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
€ 7.000 - € 8.000 per maandMarketing

Functieomschrijving

Manager Marketing (32-40 uur)
Ben jij energiek, commercieel, creatief én heb je een voorkeur voor data en e-commerce? Dan is dit de kans om jouw ervaring in te zetten om onze duurzame missie en groei nóg verder te brengen!

Dit ga je doen...
... Je wordt manager van ons marketing- en data team. Met dit team ga je aan de slag om ons groeiend aantal proposities optimaal in de markt te zetten. Naast zonnepanelen bieden we sinds kort onze klanten ook thuisbatterijen, dynamische energiecontracten en laadpalen aan waarmee we de energietransitie willen versnellen.

Wij verwachten van jou een duidelijke visie op (digitale) marktbewerking, e-commerce, online marketing, content en merkcommunicatie. Als pro-actieve marketingmanager inspireer en initieer je; je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van deze visie en bijbehorende strategie. Omdat je het belang van marketing op iedere stap in onze klantreis kent werk je intensief samen met onze afdelingen sale, service en ons digital-team.

Jouw functie als Manager Marketing...
...Jij bepaalt de marketing- en merkstrategie en vertaalt de businessdoelstellingen en marketingontwikkelingen door in acties. Je bent van begin tot eindverantwoordelijk (inclusief budget), werkt zelf hands-on mee, en stuurt continu bij om zoveel mogelijk impact te maken en de marketingresources zo efficiënt mogelijk in te zetten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en het coachen van het team bestaande uit 7 collega’s, om zo je doelen uit het jaarplan efficiënt en effectief te bereiken. Dit doe je door;

 • Het bepalen en uitwerken van de marketingstrategie voor onze customer journey;
 • Het ontwikkelen van de e-commerce- merk- en content strategie. Je ontwikkelt communicatieconcepten passend binnen het merk in samenwerking met reclamebureaus om zowel de branding- als commerciële doelstellingen te realiseren;
 • Het bewaken van de consistentie en effectiviteit van alle communicatie met onze klant;
 • Verbindingen te leggen tussen klantrelevantie, onderscheidend vermogen en effectieve communicatieconcepten die passen bij een heldere merkstrategie en leiden tot resultaat;
 • Het inzetten van diverse communicatie- en leiderschapsstijlen voor het sturen en coachen van je team.

Vereisten

Dit neem je mee...
...Je bent een ervaren marketingmanager die al zo'n 5 jaar leiding heeft gegeven aan een team van online- en data professionals. Je bent gedreven in het mogen en kunnen neerzetten van jouw visie binnen een organisatie. Daarnaast heb je al jarenlange ervaring in het vakgebied van data, e-commerce, digitale marketing & communicatie. Je bent daarnaast;

 • Analytisch, data gedreven en conceptueel zeer sterk;
 • In staat om zaken écht neer te zetten en jouw visie om te zetten in actie;
 • Ambitieus en resultaatgericht met een sterke probleemoplossende mentaliteit;
 • Een mensgerichte leider;
 • Motiverend en inspirerend voor je team en collega's.

Dit krijg je van ons...
...Je gaat werken met energieke en enthousiaste collega's met liefde voor hun vak en onze duurzame missie. Je krijgt bij Zelfstroom een NS-Business card of reiskostenvergoeding, een telefoonvergoeding en laptop van de zaak. Om met energie te kunnen blijven werken krijg je korting op je fitness abonnement en 25 vakantiedagen op basis van 40-uur.
Ook bieden we je;

 • Een startsalaris tussen € 7.000,- en € 8.000,- bruto op basis van 40-uur;
 • Een werkplek in een compacte organisatie met rechtstreekse invloed op de besluitvorming;
 • Flexibiliteit door hybride werken;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Genoeg oplaadmomenten zoals borrels en onze Green Colleges waarbij je maximaal geïnspireerd wordt.

Je werkt vanuit ons kantoor in Den Bosch, op slechts 2 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Of je nu met de trein vanuit Tilburg, Eindhoven, Utrecht of Oss komt, of met de bus vanuit Waalwijk of Veghel; wij zijn goed bereikbaar! Hier op kantoor word je omringt met collega’s die elkaar motiveren (en een potje tafeltennis spelen).


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Zelfstroom streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen; je kan bij ons je unieke zelf zijn! Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand functieprofiel van harte uit om te solliciteren.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 7.000 - € 8.000 per maand
Marketing

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

De stappen naar jouw nieuwe baan

Je solliciteert...

...Binnen 2 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op voor een paar korte vragen; hierna maken we graag verder uitgebreid kennis met je.

Kennismaking

In een (online) kennismakingsgesprek met onze recruiter leren we jou, je motivatie en je ambitie heel graag kennen én vertellen we jou graag alles over Zelfstroom.

Verder kennismaken

Na een positieve kennismaking stellen we je graag voor aan de manager en een van de collega's uit het team.

Aanbod

We zien je graag als nieuwe collega starten binnen het team. Je krijgt daarom van ons een aanbod.

Welkom bij Zelfstroom!

Alles getekend? Klaar om te beginnen? Je carriere bij Zelfstroom kan beginnen!

Vragen over de vacature? Neem contact op met onze recruiter Vivian

Bel direct: +31 (0) 6 29 76 36 81

recruiter-jaila